Blog 5è Primaria

dimarts, 6 de febrer de 2018

Disfresses Setmana Cultural

Els alumnes haurien de dur un parell de coses de casa per tal de perfeccionar la disfressa per divendres. Encara que ho hagin apuntat a l'agenda, ho escric per aquí per si teniu qualque dubte.

NINS: 

Mocador quadrat o triangular que ens posarem pel cap, com duu el faller.
Foulard o pareo per posar-ho com a faixa, convendria que només fos d'un sol color.

Per divendres horabaixa, els al·lots hauran de dur la part de dalt BLANCA i la part de baix NEGRA. Recordau que seria millor si no es posen l'abric per damunt, però no volem que es posin malalts!! Si podeu, que duguin una camiseta tèrmica i així podran caminar tranquilament.

NINES:

Un collar d'un sol color o que ens pugui quedar bé amb la disfressa de fallera. 
Si teniu, una pinta ("peineta") per posar al monyo de darrera. Si no en teniu, no us preocupeu.

Per divendres horabaixa, les al·lotes hauran de venir vestides totes de NEGRE. Els leggins anirien molt bé perque la bossa no s'enganxaria. Si podeu, es pentinarien amb dos monyos als costats o dos monyos al costat i un al darrera (tres monyos en total). Si no podeu pentinar-les o queden al menjador, em puc encarregar de la perruqueria, si bé convendria que cada una dugués la seva pinta. Recordau que seria millor si no es posen l'abric per damunt, però no volem que es posin malaltes!! Si podeu, que duguin una camiseta tèrmica i així podran caminar tranquilament.


Moltes gràcies a tots. Fins divendres horabaixa!


2 comentaris: