Blog 5è Primaria

dilluns, 14 de maig de 2018

PREGUNTA FINAL PROJECTE DE NATURALS

Recorda que per dimecres tenim deures de Naturals:

 Contesta la pregunta del teu projecte. Deixa el comentari a la darrera entrada del projecte de Naturals o aquí, contestant la pregunta que et toca del teu grup. Escriu el comentari posant el teu nom, així sabré qui m'ha contestat. Però recorda que per publicar el comentari, has d'utilitzar les fletxetes i posar "Comenta com a "Anònim". No t'assustis si no veus el teu comentari publicat, els publicaré tots dimecres. 

Per contestar la teva pregunta, recorda tot el que has après en aquest projecte. Reflexiona i contesta profundament!

19 comentaris:

 1. hola soc en Mateu,i els fotbolistes son tan rapids per que fan exercisi i mengen sa

  ResponElimina
 2. Hola Manuela, sóm na Mariona. Jo crec que la resposta a la meva pregunta és: fent esport, les gimnastes i ballarines obtenen una major massa muscular, però abans de fer aquell esport han d'encalentir les articulacions per no fer-se un esquinç muscular i amb ajuda del cervell saben quin eixercicis han de fer. Gràcies per estar amb nosaltres durant aquest projecte. ;) ;)

  ResponElimina
 3. Hola som en Lluís. La meva resposta es que els futbolistes corren tant perque encalenteixen abans de fer l'esport. Entrenen i aixi els seus musculs s'acostumen a estirarse i a corre. Per aixó corren tant.

  ResponElimina
 4. Hola som en Marc.Els futbolistas corren tant perque entrenen molt els musculs

  ResponElimina
 5. Hola soc na Helena i les ballarines i les gimnastas són tan flexibles perqué fan l`exercisi en moviment per augmentar la mobilitat de l`aarticulació i l`estirament de la musculatura

  ResponElimina
 6. HOLA,Soc na GINA la meva pregunta es :Perque algunes persones son més agils que altres?
  RESPOSTA:per que hi ha persones que fan més esport que les altres, es mantenen en forma i qualcunes menjan més saludable que altres.

  ResponElimina
 7. Jo crec que la resposta a per què hi ha gent més àgil que altra és perque han entrenat més els músculs per aquells tipus de coses.💪💪💪💪💪

  Signat:Miquel Far Horrach.

  ResponElimina
 8. Hola,soc na Marina.I la pregunta del meu grup és PERQUE ELS FUTBOLISTES CÓRREN TANT? I la resposta és perquè ells entrenen els seus músculs i ossos per poder fer el partit i també perquè abans de jugar recarguen energía.(amb menjar).

  ResponElimina
 9. HOLA SOC EN CARLOS ILES GIMNASTES SON TAN FLEXIBLES PERQUE TENEN ELS MUSULS TAN FLEXIBLES PERQUE ENTRENEN DESDE MOLT PETIT

  ResponElimina
 10. Hola,soc na Lucía i jo crec que hi ha gent tan rápida perque tenen músculs geneticament mes veloços, un entrenament especific de certs músculs i una alimentació rica en proteines i baixa en grasa.

  ResponElimina
 11. Soc Alba.Es perque tenen mes massa muscular y els seus musculs s'estiren mes perque estan acostumbrats

  ResponElimina
 12. Hola soc Leyre els futbolistes corren tana rapid perque tenen molta practica y fan ejercici per aixo no estan gordos

  ResponElimina
 13. Manuela,m'ha encantat fer aquest projecte(sobre tot amb la superprofe que tenim).

  ResponElimina
 14. Hola soc na Carla.
  Les ballerines i les gimnastes son tan flexibles perque practiquen cada dia estiraments i els seu musculs s´acostumbran i cada pic s´estiren mes i estornen mes flexibles.

  ResponElimina
 15. Hola soc Fabio: els gimnastes i les ballarines són tan flexibles perquè entrenen molt els seus músculs i les seves articulacions.

  ResponElimina
 16. ElS gimnastes tenen tanta flexibilitat perque encalenteixen moltes hores Les articulacions i musculs per no fer-se un exguinx muscular.
  Ariadna.
  Manuela m'agrada estar amb tu.

  ResponElimina
 17. Cada pic ho feis millor! Molt bé al·lots i al·lotes! :)

  ResponElimina
 18. Perqué fan molt de esport diariament

  ResponElimina
 19. Perdo no he posat el meu nom Francesc☺☺☺

  ResponElimina