dilluns, 6 d’abril de 2020

Dilluns 6

Bon dia a tots i totes!

Aquí una bona cançó per començar el dia amb energia!Començam una setmana curta, d'aquí res comencen les vacances de Pasqua. Heu d'acabar el treball del llibre i li heu d'enviar a na Bel (belrotgertutora@gmail.com). Un poc més abaix del blog teniu tota la informació.

Ahir va ser diumenge de rams, dia en que Jesús entrà a Jerusalem, aclamat per tota la gent, que el varen rebre entre palmes i branques d'oliveres. I aquest dijous ja és dijous sant. Avui treballarem un poc de religió, aquí vos deix unes fitxes explicatives per a que entengueu la importància que tenen cada un d'aquests dies:Al vostre full de religió, podeu posar la explicació del més important de cada dia de Pasqua. Ja sabeu que no heu de copiar, si no llegir-ho bé i posar-ho amb les vostres paraules. NO ÉS NECESSARI QUE M'HO ENVIEU.

Aquí vos deix una sopa de lletres. Si no teniu impressora, podeu escriure les lletres ajudant-vos d'un full de quadres, i aferrar el full abaix de la tasca de religió.Vos deix aquesta manualitat. NO ÉS OBLIGATÒRIA.  Si no teniu impressora, podeu intentar fer-ne una de parescuda a un full.
And finally, here you have a vide to do EASTER EGGS with your family (OPTIONAL)Que passeu molt bon dia!
Manuela 💓

13 comentaris:

 1. Manuela moltes gràcies, me ha encantat a s'ha caperutxa, a partir de quan li hem de enviar el treball de lectura?. Joan💙💜💛🖤💚🧡❤️

  ResponSuprimeix
 2. Hola Manuela os echo mucho de menos a todos y quiero volver al cole.Alessa💛

  ResponSuprimeix
 3. Bon día , i avui de matematiques no hem de fer res?elena😋

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Avui no...si estiguéssim a l'escola, estaríem fent portades, escoltant música, fent un poc de PAI... :)

   Suprimeix
 4. Manuela es resum és fa en català o en castellà. Joan🖤❤️💜💙💛🧡💚

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El resum en català, que religió ho feim en llengua catalana :)

   Suprimeix
 5. La caperutxa s'ha de pintar nones no?Alessa

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I si la retalles i l'aferres, et queda una caperutxa moníssima!

   Suprimeix
 6. Hem de cercar,en la sopa de lletres, dos pics ramos?🤔Albert

  ResponSuprimeix
 7. Hola Manuela jo em trop bè i el meu germa tambe,l'experiment d'en Lluís jo tambe el vaig intentar fer pero el meu germa el va tirar a terra massa fort i va explotar 💣💣 i ja he acabat els deures de mates. XAVI 😘😘😄😄😚😚.

  ResponSuprimeix

LLIBRES D'ANGLÈS

És molt important que els llibres d'anglès d'aquest curs (que no hem pogut acabar degut al confinament) els guardeu pel curs v...